Informatie

Buro Blob is het buro van @hannekemoed. Je kunt bij mij terecht voor sketchnotes (visuele notities), creatieve sessies, inspiratievideo’s en coaching (met paarden).

Sketchnotes:

Ik maak vanaf 2015 sketchnotes in mijn journals, om met plezier terug te kijken op alles wat ik heb meegemaakt en geleerd. Deze creatieve manier van (art)journalen heb ik geleerd van Lou Niestadt en ik ben haar voor eeuwig dankbaar!

Mijn enthousiasme over tekeningen als tool om te onthouden deelde ik graag met jongeren tijdens mijn werk in het onderwijs, bijvoorbeeld in de workshop ‘Draw2Rembember’ en door middel van getekende samenvattingen en hand-outs.

In 2019 gaf ik voor het eerst op Instagram een online e-course “SketchNOTE to SELF“. Deze online workshop (verdeeld over 5 dagen) is voor iedereen die wil leren om eenvoudige tekeningen te maken om ervaringen en informatie (beter) te onthouden.

Naast pen en papier gebruik ik ook digitale tools om te tekenen en ik maak (in opdracht) visuele notities van (online) meetings, informatie & talks.

Creatieve sessies:

Loop je ergens mee vast? tegenaan? langs? In een creatieve sessie kunnen we samen jouw gedachten en ideeën op een overzichtelijke & leuke manier op papier zetten! Dit kan telefonisch, online via Zoom of tijdens een wandeling. Je krijgt na afloop de visuele notities per mail toegestuurd.

Ik werk ook graag samen met anderen aan projecten en concepten! Bijvoorbeeld met @marjonmoed (@de_oploskoffie), @marloesvos en @lotte_wendrich. Via Instagram houden we je op de hoogte van manieren en momenten waarop je deel kunt nemen! Of mail mij over jouw eigen ideeën en projecten – wie weet waar het toe leidt!

Inspiratievideo’s:

Op Instagram deel ik (bijna) elke vrijdag een inspiratievideo over het ontwikkelen van je creativiteit in de serie: ‘Creativity takes Courage’.

Hieronder staan voorbeelden van video’s waarin je kunt zien hoe ik te werk ga als ik teken (gemaakt met Procreate):

Coaching (met paarden):

Wist je dat paarden ook supergoed zijn in non-verbale/ visuele communicatie? In januari 2021 ben ik gestart met de opleiding Coachen met Paarden bij het Centrum voor Paardencoaching van Wendela den Tonkelaar. In april/mei van dit jaar zal ik gaan proefdraaien met mensen die deze vorm van coaching willen uitproberen. Je kunt alvast contact opnemen voor de mogelijkheden.

Zit je (net als ik) vol ideeën?

Neem contact op via info@buroblob.nl voor een afspraak!