Over mij

Mijn naam is Hanneke Moed. Ik ben 37 jaar en woon in Ede samen met Peter en onze kinderen Joanne en David. Bij ons thuis wonen de katten Chewy en Keira en de tamme ratten Twister en Longi. Mijn haflinger Ailin woont op een zorgboerderij in Lunteren.

Begin 2021 ben ik begonnen met BURO BLOB.

De zoektocht naar een bedrijfsnaam was best lang, maar toen ik op 1 januari een van mijn lievelingsboeken opnieuw las, viel mijn oog ineens op deze afbeelding en tekst:

“If you can draw the five shapes above (and we bet you can) then visual thinker Dan Roam says you are on your way to being able to draw anything – including people.

With a focus on drawing for communication – not art – Dan can amp up your sketching skills in a matter of minutes. ”

Creative Confidence – Tom & David Kelley, p.60

De basisvormen (vierkant, cirkel, driehoek, lijn en blob) kun je gebruiken als je tekeningen wilt gebruiken als communicatiemiddel. Het hoeft geen kunst te zijn, want soms is een eenvoudige vorm genoeg om je idee(ën) op papier te krijgen.

Maar, anders dan bij een vierkant, cirkel of driehoek en zelfs bij een (rechte) lijn – waarbij je soms de neiging hebt om kritisch te zijn op het resultaat – heeft de blob-vorm heeft geen vaste vorm!

Elke blob is uniek! Daarom past het helemaal bij mijn visie op creativiteit en persoonlijke ontwikkeling: wat je maakt en wie je bent is uniek!

Met teksten en tekeningen, infographics, uitleg-animaties en coachsessies wil ik graag (creatieve) processen ondersteunen.

Ik luister, denk, vraag, schrijf en teken met je mee.

Voor meer informatie of een vrijblijvend telefoongesprek: