Meeting Beeldnotities

Martin van Veldhuizen – Label to impress!

Na afloop schreef Martin:

“Afgelopen maandagmorgen een geweldig toffe meeting met Hanneke Moed gehad bij een minstens net zo toffe locatie in Veenendaal, i.scream events.

Het leuke is dat je op een hele spontane manier in gesprek gaat met elkaar waarbij ze dan alles direct verwerkt in beeldnotities. Gewoon lekker sparren en achteraf pas echt ontdekken wat je bezig houdt. In dit geval ging het veel over label to impress, maar ook gewoon werken met plezier, netwerk & waardevolle relaties en zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan. Waarom ik deze tekening deel? Gewoon om te laten zien hoe mijn creatieve brein altijd bezig is, maar ook dat je samen verder kunt komen dan alleen. Met zoveel ideeën in de bovenkamer is samenwerken ook zeker net zo fijn.

Dat het mooi is om zo terug te kunnen kijken op dingen die je bezig houden is heel fijn en kan het je zeker aanraden om ook eens een “date” met Hanneke te plannen. Maar het hoeft niet 1 op 1, een live sessie beeldnotities maken tijdens bijvoorbeeld een vergadering of event vind ze ook fantastisch om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *